O nama

wece predstavlja novu eru visokog standarda kvalitete mobilnih WC-kabina i pružene usluge najma te održavanja istih.

Naš tim svakodnevno zalaže maksimalan trud u izvrsnost pružanja usluga i uvijek je pritom usredotočen na zdravlje i sigurnost korisnika.

Područje aktivnog poslovanja

Iz sjedišta u Slavonskom Kobašu besplatno dostavljamo Vaše WC-kabine diljem Slavonije prema dogovorenom vremenu i mjestu.

Ako se Vaša lokacija nalazi van označenih županija, molimo Vas da nas kontaktirate i zatražite ponudu s uključenom dostavom van dostavne zone.

Vizija

Naša vizija je promijeniti “negativnu” percepciju svih korisnika mobilnih WC-kabina u Hrvatskoj i predstavljati sinonim kvalitetnih, čistih i pouzdanih sanitarnih kabina na javnim površinama. Naša je želja omogućiti pristup čistog i kvalitetnog wc-a svim osobama, nebitno kada i gdje se nalazili u datom trenutku.

Misija

Omogućiti svim organizatorima gradilišta, manifestacija, svadbi i slično na javnim površinama u Hrvatskoj i šire, kvalitetnu, pouzdanu i financijski prihvatljivu uslugu najma i održavanja mobilnih sanitarnih WC-kabina.

Postanite dio našeg tima

Uvijek smo u potrazi za novim članovima koji su spremni na dinamičan posao s klijentima na terenu i u uredu. Pošaljite nam svoj životopis i nazvat ćemo Vas povratno u najkraćem mogućem roku. Veselimo se Vašem javljanju!

Kontaktirajte nas

Postanite naš partner

U potrazi smo za poslovnim partnerima sa sličnim ambicijama i motivacijom zadovoljstvo radeći na raznim eventima pretvoriti u profit. Kontaktirajte nas kako bi porazgovarali o svim mogućnostima i ciljevima uspješne suradnje.

Kontaktirajte nas