Kvalitetna i profesionalna usluga prije svega

Odaberite wece prijenosne kabine: jednostavno, povoljno i bez stresa.

Najam wece prijenosnih kabina podrazumijeva da ćete dobiti individualni pristup, kabine najviše kvalitete te ponudu usluge najma i održavanja po najpovoljnijoj tržišnoj cijeni.

Naše osoblje pobrinut će se oko svakog zadatka i riješiti svaki problem kako bi se vi fokusirali na druge zadatke. Provjerite kako upravljamo procesom najma od prvog kontakta do dolaska po kabine na kraju najma.

Proces najma od A do Ž

Za sve ostalo tu je naša korisnička služba 24/7

Profesionalni i individualni pristup Vašem upitu

Kontaktirajte nas putem dostupnih brojeva telefona naših zaposlenika ili na pišite e-mail. Naši zaposlenici će prvom slobodnom mogućnošću prilikom obrade Vašeg upita ponuditi preporučeni broj kabina i eventualno dodataka u kabini za veći komfor krajnjih korisnika.

Dostava u roku od 24h od ugovaranja naših usluga

Jamčimo profesionalnu i brzu dostavu ugovorenih kabina u dogovoreno vrijeme i na željeno mjesto. Dostavljač će prilikom dolaska sastaviti kabine u roku od nekoliko minuta. Kabine su nakon potpisivanja primopredajnih dokumenata spremne za uporabu. U slučaju nužne izmjene kabina (demolacija, disfunkcija) potrebno je kontaktirati dostavljača koji će se pobrinuti za popravak ili izmjenu kabine u najkraćem mogućem roku.

Čišćenje i održavanje (certificirani eko-proizvodi)

Redovito čisćenje i održavanje definirano je u ugovoru prema dogovorenom planu i paketu uključenih usluga. Standardno čišćenje uključuje: obskrba svježom vodom i dodatnim toaletnim papirom, sapunom, dezinficijensom te eko-dezodoransom. Pri čišćenju koristimo isključivo biološki razgradive proizvode koji čuvaju Vaše zdravlje i okoliš. Više informacija o našim proizvodima zatražite od naših zaposlenika.

Završetak perioda najma

Dogovorena usluga najma završava dolaskom po kabine. Preostalu naplatu vršimo na kraju uspješno izvršene i pružene usluge. Vaše pozitivno iskustvo prilikom završne primopredaje naši su prioriteti.

Provjerite prikladne lokacije za držanje WC-kabina