Mobilne WC-kabine pogodne su za sva događanja na otvorenom i za svaku industriju

Nebitno radi li se o poslovnoj ili privatnoj potrebi za najmom WC-kabina, one su dovoljno sigurne i pouzdane da mogu biti korištene na bezbroj lokacija s različitim terenima.

U poljoprivredi

Ako se bavite poljoprivredom možemo vam pomoći u ispunjavanju sanitarnih i sigurnosnih standarda isporukom prijenosnih kabina za farme/plantaže i polja.

Naš eko-WC doprinosi uštedi vode i zaštiti okoliša dok poljoprivrednici dobivaju mjesto za osnovne higijenske potrebe uz niz detalja koje će rezultirati zadovoljstvom, a time i produktivnost poljoprivrednika tijekom sezone.

U građevinarstvu

Mobilne kabine sve više preporučuju građevinski inženjeri, arhitekti, projektni i građevinski menadžeri multinacionalnih izvođača i konzultantske tvrtke u smislu uštede troškova i povećanja produktivnosti.

Možemo vam pomoći u pružanju i servisiranju odgovarajućeg broja jedinica kako bismo zajamčili sigurno i funkcionalno radno okruženje. Ulažite manje i ostvarite veću produktivnost!

Razne manifestacije na otvorenom

Mobilne kabine pomažu vašim sudionicima događaja u ispunjavanju njihovih sanitarnih potreba u čistim i higijenskim uvjetima.

Lako možemo primiti velik broj gostiju na open-air događajima: koncertima, utrkama, festivalima, štandovima s hranom, privremenim trgovinama, izložbama, zabavama, vjenčanjima i još mnogo toga.

U zabavnim parkovima

Brinemo za kompletnu uslugu i kod zahtjevnih lokacija poput zabavnih parkova gdje se posjetioci zadržavaju duže vrijeme. Prema broju očekivanih posjetitelja prilagođavamo usluge Vašim potrebama kako bi posjetitelji zabavnog parka bezbrižno uživali u svojem boravku.

Nudimo dodatne opcije on-site održavanja tijekom održavanja zabavnog parka gdje je potrebno češće čistiti i održavati kabine kako bi se održala visoka razina kvalitete brinući za zdravlje i dobrobit Vaših posjetitelja.

Svadbe

Svadbe na otvorenom je sve popularniji odabir za proslavu najljepšeg dana mladenaca. Nebitno o kojem broju uzvanika se radi, potrebno je pridržavati se epidemioloških mjera koje će naš još neko vrijeme pratiti u budućnost.

Mobilne WC-kabine elegantno su rješenje koje će osigurati osnovne potrebe svih uzvanika proslave na otvorenom na pouzdan i siguran način.

Dječje proslave

Djeca kao i odrasli vole boraviti u prirodi. Organizirajte proslavu dječjeg rođendana, proslavu mature ili diplome na otvorenom i ne brinite o sanitarnom punktu koji će omogućiti svim uzvanicima bezbrižan boravak koji će ostati u najljepšem sječanju.

Nudimo najam standardne kabine za mali ili veliki broj uzvanika uz dostavu već idući dan po najnižoj cijeni na tržištu. Zatražite ponudu već danas.

Ukratko, prilagođavamo se Vašim potrebama prema prirodi događaja na otvorenom koji organizirate brinući o kvaliteti, sigurnosti i zdravlju korisnika.